New Page 1

 

Forside > Gerbil > Buret

New Page 1


New Page 1
Gulerodderne.dk
 
Klik her !
-------------
Adfærd
Buret
Foder
Køb af dyr
Pasning
Sygdomme
-------------
Kommer snart
Billeder
-------------

 

Gerbilburet

Størrelse:
Det mest praktiske hjem for to gerbiler er et terrarium eller et hamsterbur, som er mindst 32-35 cm højt og har en grundflade på 60 x 30 cm. Jo større jo bedre. Indret buret med bark, frugtgrene og nogle rørsystemer. 

Strøelsen:
Man bør ofre et mindst 10-12 cm tykt lag strøelse (høvlspåner). Det er nok, hvis det bliver udskiftet hver fjerde uge. Gerbilen har kun tør afføring og tisser faktisk ikke, så derfor er det ikke nødvendigt at gøre rent oftere.

Det bedste redemateriale er godt hø, som gerbilerne splitter helt ad og somme tider slæber ud til udluftning foran sovehuset.

Sovehus:
De behøver et forholdsvis stort sovehus med bund og klaplåg. Grundfladen skal være 15 * 20 cm, højden 15 cm, og smuthullet i siden skal have en diameter på 6 cm. Dette er meget vigtig, da gerbilen har brug for et sted hvor det kan trække sig tilbage i.

Legetøj:
En skål med tørt sand uden skarpe sandkorn, så stor at en gerbil mageligt kan være i den, benyttes gerne som sandbad som dyrene er vant til i naturen. Skarpkantede sandkorn beskadiger skindet.

Tomme paprør fra toiletruller, kviste og grene har gerbiler endnu større behov for end hamstre – men de gnaver også gerne i legetøjsklodser uden farve, hele valnødder og træstykker.

En motionshjul er ikke strengt nødvendig for mange dyr bryder sig ikke særligt om en sådan. Men gerbilen er ofte meget glad for dette redskab. Akvariekork og bølge-eternitstykker giver gode muligheder for leg.
 

New Page 1

Webdesign by Varberg.dk --- Sponsor for Gulerodderne.dk er Frisr Ole Warberg Horsens &
Glattejern.dk Danmarks mske billigste glattejern shop


 

eXTReMe Tracker