New Page 1

 

Forside > Hamster > Køb af hamster

New Page 1


New Page 1
Gulerodderne.dk
 
Klik her !
-------------
Avl
Adfærd
Billeder
Buret
Foder
Køb af dyr
Pasning
Sygdomme
-------------

 

 

Køb af hamster

Når du køber dit hamster, sør
Copyright Gulerodderne.dk 1999-2005 ©g da for at dyrehandleren er veluddannet og som kan vejlede dig bedst muligt. Det er en god ide at købe hamsteren om eftermiddagen, da det er her det er mest vågen og er nemmest at bedømme.
Vælg et ungt hamster, da disse er nemmere at gøre tamme. Vær opmærksom på sygdomstegn ved hamsterne. Dette ka
n f.eks. være strittende pels, matte øjne og afføring i pelsen. Hvis der er tegn på sygdom i buret, så køb ikke en hamster i denne forretning. Da det kan have bredt sig til andre bure.

Bed desuden om at få noget redemateriale eller strøelse fra buret med hjem. Dette vil gøre det nemmere for hamsteren at vænne sig til de nye omgivelser.

Han eller hun:
Hvis det er et enkelt hamster man vil købe sig, spiller det ingen rolle om det er en han eller hun. Vælg den hamster som du føler er mest tiltalende.

Kønsbestemmelse:
Når man vil se efter om hamsteren er en han eller hun, så tager man den i hånden med bugen opad. De kan være vanskeligt at afgøre kønnet på unge dyr når man ikke er vant til det. Hos hunnen er afstanden mellem køns- og endetarmsåbningen meget lille. Hos hannen er den tydeligt større og på en lidt ældre han kan man også se testiklerne.

New Page 1

Webdesign by Varberg.dk --- Sponsor for Gulerodderne.dk er Frisr Ole Warberg Horsens &
Glattejern.dk Danmarks mske billigste glattejern shop


 

eXTReMe Tracker