New Page 1

 

Forside > Kanin > Buret

New Page 1


New Page 1
Gulerodderne.dk
 
Klik her !
-------------
Adfærd
Avl
Billeder
Buret
Foder
Køb af kanin
Pasning
Sygdomme
-------------
 
 

 

Kaninburet

Størrelse:
Vores bure var 60 cm i højden og 60 cm x 80 cm i grundareal. Vi synes, at et bur skal være så stort, at der er mulighed for at kaninen kan røre sig. Der skal selvfølgelig være plads til at have et tisse-hjørne og et sovehjørne. Vores kaniner står i vores gamle redskabsrum. Eftersom vi kun har to kaniner tilbage, har vi nu udvidet deres bure. Så nu har de begge et bur der er 160 x 60 cm. Der er de vist meget glade for. Og nu kan de jo rigtigt boltre sig:-)

Rengøring:
Rengøring af buret, skal ske mindst en gang om ugen. Om sommeren helst to gange. De fleste kaniner laver et bestemt wc-hjørne. Jeg tømmer ganske simpelt wc-ét og lægger rent savsmuld og halm. Jeg genbruger også noget af det "gamle" halm og lægger et rent lag over det hele. Det er ikke hver gang at hele buret bliver rengjort. Det komme an på, hvor meget kaninen har svinet. Det vigtigste er, at flytte alt det våde halm og strøelse. Et rent bur giver kaninen en stor modstandskraft mod eventuelle sygdomme.

Strøelsen:
Om sommeren skal strøelsen buret højst være 5 cm tykt, og kaninen ynder at skrabe en bar liggeplads på bunden. Om vinteren skal strøelsen være ca. 10 cm tykt. Vinter vil sige, når temperaturen er under 4 grader.
Husk at den våde strøelse og gødning i det hele taget er godt for urtehaven. Det bliver bedst, hvis det først komposteres.
 

New Page 1

Webdesign by Varberg.dk --- Sponsor for Gulerodderne.dk er Frisr Ole Warberg Horsens &
Glattejern.dk Danmarks mske billigste glattejern shop


 

eXTReMe Tracker