New Page 1

 

Forside > Marsvin > Buret

New Page 1


New Page 1
Gulerodderne.dk
 
Klik her !
-------------
Adfærd
Avl
Billeder
Buret
C-vitamin
Foder
Klip kløer
Køb af dyr
Pasning
Sygdomme
-------------

 

Marsvinets bur

Bedste plads til buret:
Et lyst sted, ikke for varm eller hvor det trækker. Det bør også være i et rum, hvor familien befinder sig meget. Buret bør sættes på et stabilt bord eller en kommode, da det ofte trækker nær gulvet. Desuden kan dyret også følge lidt med i hvad der ske, når det er lidt oppe i højden.
Det skal undgås direkte sol, eller en plads tæt på en radiator, samt larm og høj musik og mørke og fugtigt kælderrum. Hvis buret placeres i børneværelset, vær da lige opmærksom på, om børnene larmer meget når der er kammerater på besøg. Tænk da på at flytte marsvinet til et andet rum imens, da det ellers bliver meget forskrækket.

Burets størrelse:
Buret bør have følgende mål. 100 cm langt, 50 cm bredt og 40 cm højt, til et enkelt marsvin.


Sovehus:
Marsvin føler sig godt tilpas, når det kan få et tag over hovedet. Dette gælder specielt når det skal sove. En kasse med en indgang er ideel, men bør nok være af træ eller bark, da marsvinet kan finde på hvæsse tænder heri.

Høhæk:
Denne bør være i ethvert bur. Der bør endda være en til grøntfoder også, så disse ikke bliver fyldt med skidt fra bunden.

Foderskål:
Foderskålen bør være af glaseret ler eller porcelæn. Så vælter den ikke så let når poterne bliver sat derpå. Vælg ikke en for stor skål, da dyret vil sætte sig i denne.

Drikkeautomat:
Denne bør være af glas eller plastik og bør have en kugleventil. Denne ventil vil gøre, at vandet ikke drypper ned i buret. Marsvinet lærer meget hurtigt at drikke af flasken.
 

New Page 1

Webdesign by Varberg.dk --- Sponsor for Gulerodderne.dk er Frisr Ole Warberg Horsens &
Glattejern.dk Danmarks mske billigste glattejern shop


 

eXTReMe Tracker